Deschiderea noului an școlar la Școala Gimnazială nr. 51

Deschiderea noului an școlar la Școala Gimnazială nr. 51

Şcoala Gimnazială nr.51 şi-a deschis astăzi porţile, cu prilejul noului an şcolar 2019-2020, pentru a primi elevii nerăbdători să-şi povestească experienţele plăcute, petrecute în vacanţei de vară şi totodată dornici de a se întâlni cu colegii şi dascălii lor.  

Festivitatea de deschidere a început cu intonarea Imnului de stat al României apoi s-a continuat cu slujba de Te Deum, oficiată de preotul Gheorghiu Alexandru, după care, doamna director Mariana Zărnoeanu a prezentat clasele şi cadrele didactice.

Şcoala nr. 51, se numără printre instituţiile de învăţământ cu un  bogat ansamblu de activităţi culturale, educaţionale, sociale, religiose, multe dintre acestea fiind organizate, în colaborare cu biserica parohiei ,,Sfinţii Voievozi”- Gherghiceanu din cadrul Protoieriei Sector 2 Capitală.

Prin deosebita implicare a direcţiunii şcolii şi a autorităţilor locale, s-a reuşit finalizarea lucrărilor de renovare şi înfrumuseţare a întregului ansamblu educaţional. Prin toate acestea, Şcoala Gimnazială nr. 51 oferă un mediu favorabil desfăşurării activităţilor şcolare, în cele mai bune condiţii.