Noutati

Noutati din cadrul parohiei Sfintii Voievozi Ghergiceanu, protoieria sector 2 Capitala. Noutati care vizeaza activitatea din cadrul acestie parohii.

O zi din „Săptămâna altfel” la biserică

O zi din „Săptămâna altfel” la biserică

Elevii clasei pregătitoare de la Scoala nr. 51 din Capitală, însoțiți de doamna profesoară de religie Lenuța Pleșa, au fost încântați să participe la o lecție deschisă, organizată în Biserica ,,Sfinții Voievozi și Sfântul Nifon” – Gherghiceanu, Protopopia

Citeste

Duminica lui Toma (ne)credinciosul

Duminica lui Toma (ne)credinciosul

“Dacă nu voi vedea în mâinile Lui semnul cuielor, şi dacă nu voi pune degetul meu în semnul cuielor, şi dacă nu voi pune mâna mea în coasta Lui, nu voi crede!”. Sfântul Apostol Toma: singurul absent. Un ”impertinent”?

Citeste

Izvorul Tămăduirii

Izvorul Tămăduirii

Minunea s-a petrecut, în apropierea Constantinopolului, înainte de încoronarea împăratului Leon. În timp ce se plimba printr-o pădure, Leon întâlneşte un orb din naştere, care îi cere apă şi apoi să-l conducă în cetate. Leon porneşte cu orbul în căutarea

Citeste

Săptămâna Patimilor

Săptămâna Patimilor

Ultima săptămână din Postul Paştelui, ne propune cel mai sever post, cea mai austeră ţinută din viaţa de creştin, din tot cursul anului. Este săptămâna în care sunt rememorate ultimele şapte zile din viaţa pământeană a Domnului Iisus Hristos.

Citeste